Üvegajtó, beltéri-kültéri

Egyedi méretre való gyártás, felmért vagy megadott adatok alapján, helyszínre szállítás, beépítés, valamint a hozzá tartozó szerelvények biztosítása, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva. Zuhanykabin mellett a legkeresettebb termékünk a beltéri üvegajtó, lehet végletekig egyszerű vagy rendkívül bonyolult, fénykép jellegű kialakítással.

Gyerekeinek a fotójával készíttessen szoba ajtót..

butt1butt2

Zuhanykabin, Zuhany paraván, Zuhany ajtó, Kádparaván

Zuhanyajtók, kabinok, paravánok, kádelőtét üvegek, WC blokkok, piszoár elválasztó biztonsági üvegek egyedi méretre gyártása, valamint a hozzátartozó szerelvények biztosítása. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Tény a paraván a legolcsóbb zuhanykabin…

butt1butt2

Edzett Üveg Vasalatok/Szerelvények, kiegészítők, segédanyagok

Keret nélküli edzett üvegek csak speciális szerelvényekkel kapcsolhatóak össze, ezen szerelvények többségét azonnal raktárról tudjuk ajánlani. Minden üvegszerkezet összeállításhoz tudunk megoldást nyújtani, már a tervezés idején is.
Speciális üveg fogadó profilok, jó áron, raktárról, egyedit rövid határidővel.

Speciális üveg fogadó profilok, jó áron, raktárról, egyedit rövid határidővel.

butt1butt2

Lapozható Üvegfal Rendszer, Balkon-Világ, Télikertek, Balkonok lezárása

Lapozható üvegfal rendszerrel megnöveli a háza, lakása hasznos területét, összeköti és elválasztja teraszát, balkonját a külvilágtól, és követheti az időjárás változásait, 8mm ESG, ill. 4+4 ESG/VSG biztonsági üveg akár 2300mm magasságig, felsőfüggesztéses, alsó sín befogatású az üvegtáblák közt szilikon profiltömítéssel ellátva (akár el is hagyható), a fogadószerkezete saválló szálcsiszolt hatású alumínium eloxált felületű. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy a nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva

Lesz hely a csocsónak…

butt1butt2

Üveg Beépítés, minden általunk forgalmazott üveg típusra és vasalatra

A beépítés szakembernek javasolt, mert hiába a nagy az edzett üveg hajlító törő szilárdsága (ötször több mint a normál üvegé), amíg a helyére nem kerül addig igen sérülékeny. Nagy a törés veszélye, ezt lehet kiküszöbölni a szakember gárdánk által nyújtott szolgáltatással az üveg beépítéssel.

Ha csak szállítani akar, mert üvegszállításhoz nem megfelelő a jármáűve ebben is segítségére leszünk

butt1butt2

Üveg korlát, kültéri-beltéri, vonal és pontmegfogással rögzítve

Vonal menti és pontmegfogásos, keretnélküli és oszlopos korlát biztonsági üvegek egyedi méretre gyártása, valamint a hozzátartozó (fa, nemes acél kapaszkodóval), szerelvények biztosítása. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Már kapaszkodó sem kell, ha TVG/VSG üvegszerkezetben építjük a korlátját, hiszen ha mégis eltörik az üveg, eltérő töréskép miatt ott marad a helyén, igaz ki kell cserélni, de nem történik nagyobb baj…

butt1butt2

Portál Üvegek, elválasztó falak ajtókkal

Bevásárlóközpontok hatalmas portálüvegei is cégünk egyik fő profilját alkotják. Nagyon fontos a felmérés szakszerűsége, hogy szakember végezze, mert a javítás, méret módosítás csak új üveg gyártásával orvosolható, ez viszont a költségeket növeli. A hozzá tartozó szerelvényeket is raktárról biztosítjuk. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Üzletházakba általában éjjel lehet dolgozni, természetesen ezt is vállaljuk.

butt1butt2

Tolóajtók, oldalfali, ill. mennyezeti rögzíthetőséggel

Oldalfali, valamint mennyezeti rögzíthetőségű tolóajtó szerkezetek biztonsági üvegekkel, egyedi méretre gyártása, valamint a hozzátartozó, szerelvények biztosítása. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Itt van az új T-60 Típus jelű Tolóajtó!!

Most érkezett nagyon sok egyszárnyas toló ajtó szerelvény, raktárról tudunk szolgálni mini síntesttel, alumínium, saválló színre eloxált kivitel, egyoldali csillapítással rendelkező, 60kg terhelhetőségű, 2fm hosszban…és nagyon jól néz ki…

butt1butt2

Fallabda/squash, Zsűrizett verseny, egyedi méretezésű, Richore pályák

Egyre nagyobb teret hódít hazánkban is a fallabda, biztonságos 12mm-es Edzett üvegfal mögötti játék sok nézőt is vonz, nem véletlenül nőtt meg az ideiglenesen felépített vagy állandó panoráma pályák egyre növekvő száma. Minden pálya típushoz forgalmazunk szerelvényeket, üveget és a beépítést is vállaljuk rövid határidővel.

Mi a Ricochet pálya? A teljesen zárt amerikai típusú fallabda pálya, amikor a mennyezet is játszik, érdekes…

butt1butt2

Jármű Üvegek, oldal szélvédők, „E” jellel ellátva

Járműüveg forgalmazása, Cégünk új szegmensét képezik. Magyarországi jármű jellel ellátott színtelen és anyagában színezett zöld biztonsági oldalüveg. Az üvegek megfelelnek az európai harmonikus szabványoknak az ENSZ –EGB 43 E7 43 R -011413/14 engedély számmal ellátva. Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Felár nélkül adjuk a szabványoknak megfelelő jármű üveget, ez már önmagában is előnyös az Ön számára

butt1butt2

Üveg WC ajtók, WC blokkok, Pisoare elválasztó

Üveg WC ajtók, WC blokkok, Pisoare elválasztó, nem rég még elképzelhetetlen, sőt tabu téma volt a WC ajtók üvegezése “hiszen átlátszik” volt a legelső reakciója az embereknek. Mára a modern dekorációs lehetőségeket és a keret nélküli üveg ajtókat házasítva, megjelent egy termék a piacon, ami hála a tervezők kreativitásának egyre többet használnak a gyakorlatban is. Fontos, hogy a könnyen tisztít hatóság és higiénikusság miatt köztéri, közületi alkalmasságuk is megkérdőjelezhetetlen.

Közösségi WC falára festett grafitit, az üvegről a legkönnyebb letakarítani

butt1butt2

Előtető szerkezetek, vonal menti és pontmegfogásos rögzítéssel

Előtető szerkezetek, vonal menti és pontmegfogásos rögzítéssel, előtetők Reneszánszát éljük, régen minden háznak, legyen az közületi, vagy magán(tornác), volta mi az eső ellen védje a látogatót és a háziakat. A modern tömb házakat is ellátták az akkor divatos anyagokkal(pl. kopolit üveg), épített eső elleni védelemmel. A mai üveg előtetők könnyed, filigrán szerkezete már nem is hasonlít a korábbi robusztus alkotásokra. Az üvegek Edzett, félig edzett, laminált üvegből készülnek, aminek köszönhetően, ha valami extrém hatás miatt mégis eltörnének, akkor is az eltérő törés kép miatt nem esik le. Természetesen ki kell cserélni, mert eltört, de nem okozott nagyobb bajt.

A CNC megmunkáló központnak hála, az alakos üveget tudjuk ajánlani

butt1butt2

Festett, Nyomtatott, homokfújt, kerámia festett dekor üvegek

Régi hagyomány, ill. divatos, az üvegek dekorálása és díszítése. A mai világban, modern gépekkel elvégzett dekorálások ugyanolyan keresett termékek, mint a kézzel festett régi üveg dekorációk. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

A CNC megmunkáló központnak hála, az alakos üveget tudjuk ajánlani

butt1butt2

Konyhahátfal, fali dekorációk

Konyha hátfal, fali dekoráció, először azért alkalmaztak üveg felületet a konyhában mert, roppant higiénikus és könnyű volt takarítani. A mai igények már túl nőttek ezen, legyen a dekorálhatóság a higiénia mellett a főszempont. Az egyediségen van a hangsúly, hiszen Ön megálmodja, ha kell kis segítséggel és Mi elkészítjük. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Mindenki pontosan tudja, hogy mit szeretne látni mindennap, Mi legyártjuk.

butt1butt2

Üveg Bútorok, polcok, kandallóüveg, tükör, akvárium

Üveg Bútorok, polcok, kandalló üvegek, tükör, akvárium, a ház hagyományosan nagyobb építési felületben belül, mint kívül. Az üveg felhasználási területét, mind jobban megismerik a tervezők, belsőépítészek. Több olyan lehetőséget ismernek, ahol alkalmazzák és szeretik használni az üveg valamilyen formáját. Legyen az, üvegajtó, zuhany kabin, kád paraván, piszoár elválasztó, tükör, üveg lépcső, üveg korlát, pult üveg, elválasztó fal, falburkolat, üveg bútor és természetesen a Balkon-Világ. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

A CNC megmunkáló központnak hála, az alakos üveget tudjuk ajánlani

butt1butt2

Járható Üvegek, lépcsők, bevilágítók, üveghidak, üveg gerendák

Járható Üvegek, Lépcső, Bevilágítók, Üveg Hidak, Üveg Gerendák, tervezők, designerek kedvelt üvegéből egyre több megrendelésünk érkezik. Sok tervező álmodik a teherviselő üvegről, ami a mai technológiákkal már nem elérhetetlen.

A maradó teher miatt az alsó üvegeknek félig edzett vagy edzetlen kell lenni, csak a felső koptató rétegnek kell edzettnek lenni

butt1butt2

Köztéri Üvegek, üveg utcabútor, erkélyelválasztó, üvegvitrin

Köztéri üvegek, üveg utca bútor, erkély elválasztó, a modern nagyvárosok utca képébe bele illik az üvegből készült használati eszközök, építmények. A könnyen tisztíthatóságuk és tervezhetőségük, felhasználó barát anyaguk, a tervezők képzeletét is meglovagolta.

A CNC megmunkáló központnak hála, az alakos üveget tudjuk ajánlani

butt1butt2

Hőszigetelt üveg, Normál és Extra méretben

Hőszigetelt Üveg, Normál és Extra méretben is, kültéri portál üvek általában hőszigetelt változatban készülnek és természetesen a lehető legnagyobb méretben. Vállalkozunk az üvegek kibontására, elszállítására, az új üveg helyszínre szállítására és beépítésére is.

Strukturális, fél strukturális üvegezést is vállalunk

butt2

Üvegszállító kocsi forgalmazása

Üveg szállító kocsi forgalmazása, kollégáink által használt és kedvelt eszköz, ami a napi munkavégzést megkönnyíti és gyorsabbá teszi. Nem utolsó sorban kevesebb emberi erőt kell az adott feladatra öszpontosítani

Ne vigye, gördítse, higgye el könnyebb

butt1butt2